Umývanie a dezinfekcia
Umývanie a dezinfekcia v gastronomickom a potravinárskom odvetví sú činnosti, ktoré sa nedajú odložiť, obísť ani robiť povrchne. Dekontaminácia a dezinfekcia riadu a povrchov v hotelierstve a gastronómií si vyžadujú čistiace prostriedky, ktoré sú extrémne účinné, efektívne, a najmä zdravotne nezávadné. Náš sortiment Umývanie a dezinfekcia zahŕňa prípravky, ktoré sú vhodné do prevádzok, kde sa spracúvajú potraviny. Ponúkajú baktericídne, fungicídne a virucídne účinky. Čistite a dezinfikujte riad, kuchynské náčinie a náradie, zariadenia, rôzne plochy, sklenené vitríny, obkladačky aj podlahu. Čistiace a dezinfekčné prostriedky sú vhodné aj pre prípravovne mäsa, rýb a zeleniny, tiež pre sklady tovaru.